Coaching

De Rugzak zoekt uit waardoor haar cliënten niet verder komen met een bepaald probleem. Meestal kan een cliënt goed onder woorden brengen hoe een probleem in elkaar steekt, maar ontstaat er geen actie die hem/haar verder brengt. Dan is er in vrijwel alle gevallen sprake van een deel van het probleem dat zich in het onbewuste bevindt. Hoe de cliënt ook zelf denkt en redeneert, dat ontbrekende stuk(je) zal niet boven water komen. Dit komt niet omdat de cliënt niet goed genoeg zijn/haar best doet, maar omdat dit stuk(je) als het ware is ondergedoken en in het onbewuste denken zit. De toegang tot dit gedeelte is dan geblokkeerd en meer redeneren, praten of nadenken zal niet helpen.

Met de methode van De Rugzak kunnen deze blokkades worden afgebroken en kan het ontbrekende deel van het probleem uit het water woden getild. Daarmee ontdekt een cliënt hoe het hele probleem in elkaar steekt én is dan in staat om zelf te bedenken wat dan de beste oplossing is. Die twee gaan steeds hand in hand. Weten wat er echt speelt en wat dan de volgende stap moet zijn.

Door de consulten zal iemand steeds helder hebben wat de volgende horde moeilijk maakt, weten wat er nodig is om deze te nemen, maar ook echt gemotiveerd zijn om deze te gaan nemen. En wie vaak hordes neemt, gaat groeien en zichzelf ontwikkelen.

Zo ontstaat er beweging en krijgt iemand invloed op zijn leven op een manier die gelukkiger maakt en past bij wie hij of zij echt is. Zo wordt je stap voor stap wie je in potentie kunt zijn.

Het wordt een vriendelijk proces van jezelf ontdekken en groeien!

Contactgegevens

Caty Damen
Weegbree 22
4421MK Kapelle

Tel: 0113-341683
E-mail: info@rugzakpraktijk.nl
KvK: 20163028

De Rugzak in het kort

  • Behandeling van spanningsklachten
  • Verbeter je emotionele intelligentie
  • Laat je energie weer stromen
  • Werkt voor jong en oud
  • 16 jaar ervaring