Situaties

De Rugzak kan heel gericht aan een probleem van een bepaalde situatie werken. Dan wordt alleen gekeken naar de stress die die situatie oproept en worden overige problemen daarbij niet meegenomen.

De keuze van het onderwerp is hierbij bepalend. Zo kan iemand kiezen voor stress bij een tandartsbezoek. Dan wordt dit stuk bekeken en worden alle blokkeringen die dan optreden en storing geven in voelen of denken aangepakt en daarvoor wordt een alternatief gezocht. Na de behandelingen zal deze cliënt weten hoe hij of zij rustig kan blijven tijdens een bezoek aan de tandarts. Misschien onvoorstelbaar, maar toch echt waar!

Zo zijn allerlei zeer uiteenlopende situaties denkbaar, die goed behandelbaar zijn. Bij de intake wordt steeds zo nauwkeurig mogelijk bepaald hoe groot of hoe klein het probleem zal zijn waaraan gewerkt gaat worden. Bij dat probleem wordt de stress gemeten bij start van de consulten. In de loop van de consulten kan dan gemeten worden of de mate van stress inderdaad terugloopt en wanneer de stress op dat onderwerp op het gewenste niveau is gekomen.

Navigatie

Contactgegevens

Caty Damen
Weegbree 22
4421MK Kapelle

Tel: 0113-341683
E-mail: info@rugzakpraktijk.nl
KvK: 20163028

De Rugzak in het kort

  • Behandeling van spanningsklachten
  • Verbeter je emotionele intelligentie
  • Laat je energie weer stromen
  • Werkt voor jong en oud
  • 16 jaar ervaring