Over mij

Mijn naam is Caty Damen en ik ben opgegroeid in Goes. Op mijn 18e ben ik gaan studeren aan de Landbouwhogeschool in Wageningen en heb daar het diploma levensmiddelentechnologie gehaald.

Voor een eerste baan ben ik met mijn man verhuisd naar de Randstad, waar na een aantal jaren onze oudste zoon is geboren. We hebben het daar prima naar ons zin gehad. Toch bleef de rust van Zeeland trekken en zijn we verhuisd naar Kapelle, waar onze tweede zoon geboren is. De jaren dat de jongens klein waren ben ik bewust gestopt met werken en ben actief geweest in verschillende soorten vrijwilligerswerk: kerk, school en vluchtelingen.

Na 10 jaar buiten het betaalde arbeidsproces ben ik weer begonnen als levensmiddelentechnoloog en heb projecten uitgevoerd voor verschillende werkgevers. Soms in het onderzoek, soms in de kwaliteitszorg, in de brood-, groente- en de vleessector.

Met de komst van de jongens heb ik bewust de keus gemaakt om deeltijd te werken. Tijdens economisch slechtere tijden ben ik een aantal jaren werkloos geweest. Dat heeft me flink dwars geweten en het wel willen, maar niet kunnen vond ik moeilijk te accepteren.

In die tijd ben ik een opleiding gaan volgen tot stressconsulent. Dat was een keuze vanuit mijn gevoel. Waar ik tot dan toe veel met mijn kennis en logische kant had gedaan, heb ik daarin naast veel nieuwe kennis over mensen en hun stress ook mijn gevoel en intuïtie verder ontwikkeld. Nu ervaar ik evenwicht.

Sinds 10 jaar heb ik een zelfstandige praktijk waarin ik mensen van allerlei leeftijden help om ook weer in evenwicht te komen. Reuze fijn om te doen en altijd weer fascinerend om te zien hoe iemand in korte tijd weer ziet hoe hij/zij verder wil. Dan zie ik mensen opfleuren en weer houvast ontdekken voor zichzelf.

Inspirerend werk!

Contactgegevens

Caty Damen
Weegbree 22
4421MK Kapelle

Tel: 0113-341683
E-mail: info@rugzakpraktijk.nl
KvK: 20163028

De Rugzak in het kort

  • Coaching bij stress en spanning
  • Verbeter je emotionele intelligentie
  • Laat je energie weer stromen
  • Werkt voor jong en oud
  • 10 jaar ervaring